Ferieophold

Ofte styrker ferier det sociale liv på en måde, der rækker ud over de konkrete ophold. Fondens højskoleferier er til ældre, der trænger til at komme væk fra hverdagen. 

 

I 2001 modtog fonden en arv fra skofabrikant Else Cornett til ferier for ældre. For midlerne skabte Fonden Ensomme Gamles Værn højskoleferier for ældre.

Hvert år arrangerer Fonden Ensomme Gamles Værn i samarbejde med relevante organisationer en uges højskoleferie, der er særligt tilrettelagt efter deltagernes formåen, som oftest er mellem 80 og 90 år. Middagshvile og halvdagsudflugter, morgengymnastik, værksteder, dans og korsang fylder sammen med højskoleforedrag dagene med aktiviteter og samvær. Der er altid frivillige med på højskoleferierne. Deres tid og kræfter skaber tryghed.

Fonden har over årene også finansieret ture arrangeret af foreninger og organisationer, der har søgt midler til sådanne sociale formål.

Få mere information om højskoleferier ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..