Netværksgruppe for mænd 60+

Type: Sociale formål Bevilling: 35.000 kr. År: 2019

Foreningen HUSET er et selvstændigt alkoholfrit aktivitets- og samværssted i Herning for ensomme ældre, psykisk sårbare og tidligere alkoholmisbrugere der drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft.

Foreningen har oprettet en netværksgruppe for ensomme ældre mænd over 60 år. Flere af de ældre i HUSET har mistet deres netværk pga. alkoholmisbrug, nogle endda også deres kontakt til familien og andre har mistet deres ægtefælle. Fælles for dem alle er, at de mangler et ståsted i tilværelsen, en klippe at læne sig op ad og en livline at trække på, når hverdagen bliver for svær.

Netværksgruppen vil skabe aktiviteter som fællesspisning, spilaftener (billard/pool, dart, brætspil, kortspil), virksomhedsbesøg, foredrag mm.
Netværksgruppen går ud på at opbygge nye relationer, få kickstartet tilværelsen, socialt samvær og få nye interesser og en meningsfyldt tilværelse. Projektet vil også tilbyde oplevelsesture for netværksgruppen, og det er vigtigt, at indholdet af turene skal spænde vidt.

Foreningen HUSET er en NON-profit forening uden hverken politiske eller religiøse overbevisninger, og aktiviteterne afholdes løbende i 2019.