Print Mail

Gruppelederkurser i Fortæl for Livet® udbydes til omkostnings-pris, idet de indgår i Ensomme Gamles Værns arbejde med at bekæmpe ensomhed.


Jeg har boet her siden 2004, og det er faktisk det første tilbud, der har været her med gods i. Det at man tænker lidt dybere end "hvad fik du at spise i går".

- Deltager i Fortæl for Livet.


 

Hvordan starter jeg en gruppe?

Fortæl for Livet ledes af en eller to gruppeledere. For at oprette og styre en Fortæl for Livet-gruppe skal man have gennemført et Fortæl for Livet-kursus. Kurserne udbydes af Ensomme Gamles Værn. Psykolog, udvikler af Fortæl for Livet og projektleder i Ensomme Gamles Værn, Andreas Nikolajsen, uddanner gruppelederne.

Gruppelederens primære opgave er at guide historiefortællingen ved at stille spørgsmål, som bringer betydningen i historien frem. Gruppelederen skal kunne styre mødet og holde en god taleorden.

Kurserne udbydes til kommuner, organisationer eller enkeltpersoner. Det er muligt at tilmelde sig i både København og Jylland. Kontakt Andreas Nikolajsen på an@egv.dk for mere information og tilmeld dig på vores nyhedsmail clw@egv.dk, hvor der også løbende informeres om arbejdet med Fortæl for Livet.